Култура

Промоција књиге „Глоги“ вечерас у Библиотеци

Промоција књиге о једном од највољенијих српских глумаца Небојши Глоговцу биће одржана вечерас у просторијама Народне библиотеке „Бранко Радичевић“ од 19 часова.

Биографија под називом „Глоги“ аутора Александра Ђуричића свјетло дана угледала је 7. фебруара, а ријеч је о својеврсној антологији глуме, беомије и умјетности живљења у којој се слави пријатељство, искреност и емоције, а о чему свједоче пријатељи славног српског глумца, као што су Војин Ћетковић, Наташа Нинковић, Аница Добра, Жарко Лаушевић, Раде Шербеџија, Никола Ђуричко, Вида Огњеновић, Никола Пејаковић и други.

У књизи су, по први пут, објављене и пјесме које је славни глумац писао за своју душу. Послије промоције заинтересовани ће моћи да купе примјерак књиге и поразговарају са аутором.

Александар Ђуричић је до сада објавио књиге „После фајронта- књига о Паји“ (2009), „Чуваркуће – Удовице писаца“ (2017) и „Тајне славних Срба“ (2019).

Related posts

„ПРИМАДОНЕ“ ЗАСЛУЖИЛЕ ОВАЦИЈЕ ПУБЛИКЕ

admin

ЗБИРКА „БРОД ПО ИМЕНУ МАШТА“ УГЛЕДАЛА СВЈЕТЛО ДАНА

admin

„Дневник маме у пубертету“ осврт на животне дарове

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još