ИЗДВОЈЕНОНовости

ПРОСЛАВЉЕНА СЛАВА ПОЛИЦИЈЕ

Заједно са начелником општине Дервента и његовим сарадницима, те гостима из јавног живота, Полицијска станица Дервента прославила је крсну славу Светог Архангела Михаила.
Обиљежавање крсне славе почело је одавањем почасти припадницима дервентске Полицијске станице који су животе изгубили бранећи границе и интегритет Републике Српске.
У темеље Републике Српске животе је уградило десет дервентских полицајаца и то Миломир Лејић, Миомир Ружић, Милан Трњанац, Миодраг Милић, Петар Цвјетковић, Зоран Ђурић, Нинко Лукић, Наде Кузмановић, Весељко Љешић и Драго Нинковић.
Након парастоса, вијенце на споменик на коме су уклесана њихова имена, након чланова њихових породица, положили су начелник општине Милорад Симић, командир Полицијске станице Дервента Бранко Грабовац са сарадницима, те делегација Општинске борачке организације Дервента.
Обиљежавању, које је настављено освештањем и ломљењем славског колача, те славском трпезом, присуствовали су и потпредсједник Скупштине општине Славен Гојковић и народни посланик Игор Жунић.

Related posts

У „КОРТУ“ БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ

admin

РАСПИСАН ТЕНДЕР ЗА АДАПТАЦИЈУ ПАРТИЗАНОВОГ

admin

ВИРУСИ И ПРЕХЛАДА НАПУНИЛИ АМБУЛАНТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još