ИЗДВОЈЕНОХроника

ПРОШИРУЈЕ СЕ ПОТРАГА ЗА ПЕЋИЋЕМ, У ПОМОЋ СТИГЛА И ВОЈСКА

Потрагa за Жарком Пећићем (76), који је нестао у недјељу иза поноћи, данас je проширена на шире подручје Тетиме, Костур, Врхове и дио Рабића, а у трагање су се укључити и припадници Оружаних снага БиХ и Ватрогасне јединице Дервента, потврдио је то предсједник Ловачког удружења „Мотајица“ Дарко Бећаревић.

Ловци, заједно са полицијом, породицом, пријатељима и бројним грађанима од недјеље трагају за Пећићем, а јуче су у потрази учествовали у припадници Јединице за подршку МУП-а РС, са два пса трагача.

– За сада немамо нових сазнања о нестанку нашег члана Жарка Пећића. Данас ћемо проширити подручје потраге и на Костур, Врхове и дио Рабића и локацију око његове куће, те на ширу територију Тетиме, а у потрагу креће више од стотину људи – казао је Бећаревић који је позвао мјештане у овим насељима да детаљно прегледају своја имања и објекте у случају да се Пећић ту налази.

Камере на бензинској пумпи „Кузмановић“ су забиљежлие Пећићев пролазак око један час у недјељу, а породица га је посљедњи пут видјела 18. маја у вечерњим часовима. У вријеме одласка од куће на себи је имао шарене маскирне хлаче, зелену платнену јакну, црне плитке ципеле, а тако одјевен узео је своју ловачку пушку и отишао у лов.

Како су казали чланови његове породице, дезорјентисан је, дементан и непредвидивог понашања.

Из Полицијске управе Добој саопштили су да је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој наложио предузимање потребних мјера у циљу његовог проналаска.

– Позивамо грађане, да уколико имају било каква сазнања у вези лица за којим се трага, да обавијесте најближу полицијску станицу позивом на бесплатан телефонски  број 122 – навели су из полиције.

Породица моли све који примијете Жарка да то пријаве полицији или на број телефона 065/712-411.

Related posts

РС не требају сукоби и изолација већ јача економија и развој

admin

ЈОШ УВИЈЕК ТРАЈЕ БРОЈАЊЕ ГЛАСОВА

admin

Усвојена нова расподјела буџетског суфицита

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još