Спорт

Пуним гасом у
меч са „Гласинцем“

Рукометаши „Дервенте“ у посљедњем јесењем колу дочекују „Гласинац“ из Сокоца, а математички су у игри за јесењу титулу Прве лиге Републике Српске.

Иако им ни побједа не гарантује прво мјесто, јер за лидером, екипом „Младости“, заостају бод, која у 11. колу дочекује „Котор Варош“ и има улогу апсолутног фаворита.

– У меч са „Гласинцем“ улазимо са пуним саставом и сви играчи су на располагању. „Гласинац“ је новајлија у лиги и нисмо у потпуности упознати са њиховом екипом, што је њихов највећи адут. Ипак, играмо на свом терену и очекујемо побједу – рекао је голман Дервенћана Милан Дринић додајући да је ова полусезона већ успјешна, без обзира на којем мјесту је дервентска екипа оконча.

– Показали смо одличну игру пред домаћом публиком. Захваљујући напорима тренера Милорада Бјелошевића да истраје у својим идејама на тренинзима, уписали смо четири гостујуће побједе и то на тешким гостовањима, Источно Сарајево, Зворник, Градишка, Бањалука. Побједа у посљедњем колу нам даје шансу за јесењег првака Републике Српске, зато позивамо наше суграђане да дођу сутра и подрже нас, јер њихова подршка нам је од великог значаја – поручује Дринић

Меч је заказан за суботу у дервентском Спортском центру од 18 часова.

Related posts

Стојковићева поставила лични рекорд

admin

Врховцу бронза у дресу Србије

admin

Нове вјештине бруси
петоро Дервенћана

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još