Спорт

Пуних батерија и уз појачања у нову сезону

Управа Рукометног клуба одржала је синоћ први састанак са играчима пред предстојећу сезону у Првој лиги Републике Српске, а почетак припрема дервентског прволигаша заказан је за понедјељак, када ће екипу прозвати тренер Милорад Бјелошевић.
– Пред нама је нова сезона, нова узбуђења идемо се борити и играти рукомет. Вјерујем да ова екипа, уз долазак неколико нових играча, може бити на средини табеле Прве лиге. Оно што је сада сигурно Бени Шкрга, Станко Станковић и Данијел Божић неће носити дрес наше екипе наредне сезоне. Дугујемо им једно велико хвала и овај растанак сигурно није збогом, него довиђења – рекао је предсједник Управног одбора клуба Славен Шмуља.

Када је ријеч о новим играчима, у нареднима данима биће познато ко ће појачати редове Дервенћана, али и ко ће поново обући дрес клуба.

Карте

Клуб је у продају и пустио чланске/сезонске карте, златну од 100 КМ, сребрну од 50 КМ и чланску карту од 20 КМ.

– Куповином карте помажете рад нашег клуба, али и остварујете право уласка на све утакмице наше екипе – наводе из клуба.

Related posts

Дервенћани бронзани
на Првенству РС

Derventski List

БОЈАНИЋУ ПРВО МЈЕСТО

admin

Легендарни рукометаш посјетио дервентски клуб

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još