ИЗДВОЈЕНОНовости

Раде Ћудић, „Фрукта трејд“ и „Нивекс“ предложени за повељу

За највише признање града, Велекигоспојинску повељу са златним грбом града, ове године предложени су газдинство Радета Ћудића из Црнче, те предузећа „Фрукта трејд“ и „Нивекс“.

Потврдио је то Дервентском листу предсједник Комисије за награде и признања Скупштине града Давор Симић послије данашње сједнице комисије. Симић је истакао да су се чланови комисије усагласили да сва три ова приједлога буду достављена градском парламенту на коначну одлуку.

– Клубови одборника СНСД-а, СП-а, НДП-а и Уједињене Српске за највише признање града предложили су предузеће „Фрукта трејд“, док је ПДП предложио да Великогоспојинску повељу добије „Нивекс“, а пољопривредно газдинство Радета Ћудића приједлог је Мјесне заједнице Црнча – рекао је Симић.

Одборници Скупштине града о приједлозима би требало да расправљају на предстојећем засједању које је заказано за 16. јул.

Великогоспојинска повеља се додјељује поводом 28. августа, Дана града и то на свечаној сједници Скупштине града.

Related posts

ФУДБАЛ У ДЕРВЕНТИ ОКУПИО 800 МАЛИШАНА

admin

Породична медицина радиће само у првој смјени

admin

ДЕРВЕНТСКИ ЛИСТ ПРВИ ЈЕ ЗАВИРИО У НОВИ ДИО „ТРОЛА“ (ФОТО)

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još