Друштво

Размијењена искуства из области водоводних и канализационих система

Представници „Комуналца“ учествовали су на 21. Међународној конференцији о водама о теми „Водоводни и канализациони системи“, која је од 16. до 18. маја одржана на Јахорини, те је била прилика за разговoре  о проблемима у овом сектору и њиховом превазилажењу, те размјену и искуства у овој области.

Конференцију су организовали Удружење водоводи Републике Српске и Удружење за технологију воде и санитарно инжењерство из Београда, уз подршку Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске и Фонда за заштиту животне средине и енергетску ефикасност.

– Међу више од 150 учесника били су директор дервентског „Комуналца“ Денис Пијетловић и његови  сарадници  руководилац Радне јединице „Водовод“ Милијан Стојчић, као и Мирослав Антонић и Борислав Сјерић. Осим разговора о бројним темама у овој области и размјене искуства, своја излагања на конференцији имали су еминентни стручњаци из РС, региона и свијета – саопштили су из „Комуналца“.

Related posts

ПРОФЕСОР ИЗ ДЕРВЕНТЕ БОРАВИО У ЈЕРУСАЛИМУ

admin

Срећан Ускрс!

Derventski List

ФОТОГРАФИЈАМА СПАЈАЈУ РАЗЛИЧИТОСТИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još