ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРВИ МУРАЛ У НАШЕМ ГРАДУ

Општинска управа Дервента расписала је конкурс за израду идејног рјешења за први мурал у нашем граду који ће се налазити на Тргу ослобођења, односно на објекту преко пута Основне школе „Никола Тесла“, а рок за достављање приједлога је 13. јул.

Тема идејног ријешења мурала, како је наведено у конкурсу, је слободна, а идејно рјешење треба да има просторну композицију која се са својим пропорцијама уклапа у потојећи простор и окружрње.

– Идеју је потребно прилагодити амбијенту и духу локације, а право учешћа на конкурсу имају сва правна и физичка лица која испуњавају стручне и остале услове дефинисане конкурсом – наводи се у позиву и додаје да је  објава резултата конкурса предвиђена за 27. јул.

Потребно је нагласити да конкурс прати и наградни фонд од 2.000 марака, а ова средства биће расподијељена у складу са дефинисаним критеријумима.

Комплетан конкурс прочитајте у линку испод:

 

Обавјештења о набавци

 

 

 

Related posts

„Тролов“ базар за маленог Михајла први у низу

admin

Драгојевићи коначно имају
нормалне услове за живот

Derventski List

ОПШТИНА ПОМАЖЕ ИЗГРАДЊУ ДОМА ЗА ДРАГОЈЕВИЋЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još