ДруштвоИЗДВОЈЕНО

„РАСПЈЕВАНИ МАЈ“ ОТКРИО МНОГЕ ТАЛЕНТЕ

Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“ вечерас је приредио осми музички дјечији фестивал „Распјевани мај“ на којем је наступило 20 учесника.

Традиционално такмичење у вокалном изводјењу окупило је ученике основних школа са подручја добојске регије, односно, из Добоја, Петрова, Прњавора, Брода, Модриче, Бољанића и Дервенте.
Директор Центра „Будућност“ Владан Поповић истакао је да се ова манифестација одржава поводом крсне славе и дана установе, који се обиљежава 24. маја.
– Као и сваке године, наша школа је приредила пригодан програм, који је представљен у оквиру „Распјеваног маја“. Наиме, овог пута ученици су извели драмски комад, који су заједно са наставницима вјежбали и припремали током протеклог полугодишта. Ријеч је о одломку из филма „Лајање на звезде“. Одломак је забаван сам по себи, тако да су ученици били веома заинтересовани, а посебно је занимљиво то што су заједно са дјацима наступили и наставници – казао је Поповић.

Related posts

Упоредне цијене горива на пумпама у Дервенти

admin

Возачима доступан
бесплатан превоз возила

Derventski List

НА ОЦЈЕНИ 120 ПАСА ИЗ БиХ, СРБИЈЕ И ХРВАТСКЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još