ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РЕЗЕРВАЦИЈЕ ЗА „НАЈЛУЂУ НОЋ“ ОД 20 ДО 120 КМ

Како се ближи „најлуђа ноћ“ у години, угоститељи убрзано примају резервације за дочек 2019. године, а суграђани помно бирају мјесто гдје ће испратити стару, а дочекати Нову годину.

Понуда у дервентским мотелима, ресторанима и клубовима је разноврсна и гарантује добру забаву. Бендови задужени за атмосферу, храна и понуда пића диктирају цијене улазница, које се по особи крећу од 20 до 120 КМ.

Салон „Премиум“ у већ је готово попуњен, а гости вечери су Раде Лацковић и Славко Миланковић уз Магнет бенд. Слободног мјеста нема ни у мотелу „Бабино брдо“ у којем је за атмосферу задужен Лимит бенд.

Љубитељи тамбураша на своје ће доћи у ресторану „Стари храст“ у Босанским Лужанима, у којем истичу да резервација за дочек 2019. године кошта 70 марака у коју је урачуната конзмација хране и пића. Дервенћанима су на на располагању и свечани салон „Марко Поло“ у Пољу, који ће Нову годину дочекати у новом руху. Улазница у овом салону кошта 70 марака.

– За новогодишњу ноћ припремамо шведски сто са више од 15 врста јела, посних и мрсних, али и разне слатке делиције и воће, као и више од 40 врста пића, са акцентом на стране произвођаче. Мјеста имамо још, салон ће до дочека бити у новом руху,  а госте ће забављати Никола Старчевић и његов бенд, те Драган Поповић са бендом – кажу у „Марку Полу“

У хотелу „Бисер“ у најлуђој ноћи госте ће забављати Сања Ђорђевић и Калипсо бенд. Ове године вече ће бити нешто другачије, почиње у „Чарлстон“ стилу, мјеста још увијек има, а резервације коштају 100 и 120 марака и обухватају неограничену конзумацију хране и пића. Слично је и у мотелу „Двор“, у којем сваке године Нову годину дочека око петсто гостију, а мјеста још увијек има.

– Ове године госте ће забављати бенд „Слатки грех“ са којим је својевремено пјевала Лепа Брена, а у цијену резервације, која износи 100 марака, укључена је неограничена конзумација хране и пића. Уплата резервација је већ почела, очекујемо да сљедеће седмице то буде интензивније – кажу у „Двору“.

Има и оних који ће новогодишње празнике искористити да посјете пријатеље у иностранству, а највећи број младих 2019. годину дочекаће у кафићима и клубовима. Резервације у овим локалима коштају од 20 марака, а највеће интересовање влада за „Грал“, који је за госте припремио тамбурашко-староградску варинату и „Ех клуб Монте Карло“, који ће бити у препознатљивом стилу.

Док угоститељи настоје да омогуће прославу за свачији џеп, становници још бирају друштво и мјесто у којем ће прославити долазак 2019. године.

– Нову годину дочекаћу са пријатељима у једном локалу у Дервенти, а шта ћу обући још нисам одлучила. Вјероватно ћу комбиновати нешто што већ имам у ормару како не бих правила додатни трошак – каже млада студенткиња Сандра.

Они са истанчанијим укусом и дубљим џепом, током новогодишњих празника запутиће се на неку дестинацију у иностранству.

Related posts

Расписан конкурс за упис
ученика у средњу школу МУП-а

Derventski List

Додик данас у Дервенти

admin

Ученици обрадовали своје
другаре из угрожених породица

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još