Спорт

Рибарске вјештине одмјерили чланови три секције

У лову рибе удицом на пловак на рибарској стази „Патковача“ протеклог викенда снаге су одмјерила 22 такмичара Спортског риболовног друштва „Укрина“ из секција „Дервента 1“ и „Дервента 2“.

– Из секције „Дервента 1“ најбољи из реда кадета био је Марко Савковић, док је од јуниора први био Драган Вујичић, док је међу сениорима највјештији био Зоран Чолић. У редовима секције „Дервента 2“, који су се представили само у категорији кадета, најбољи је био Лазар Новић – рекао је предсједник друштва Никола Стринић додавши да је истог дана одржано и такмичење у оквиру секције „Дријен“.

– Прво мјесто у редовима јуниора забиљежио је Борислав Гвозденовић, од кадета најбољи је био Бранислав Гвозденовић, док се међу сениорима највјештији показао Данијел Ковачевић – рекао је Стринић додавши да су до сада планирана такмичења одржана у четири секције од укупно осам.

– Такмичење у истој дисциплини 15. маја одржано је и и међу риболовцима из секције „Појезна“ на ријеци Илови, а међу осам такмичара најбољи је био Милош Пијетловић – казао је Стринић казавши да ће идуће недјеље бити одржана школа риболова, а предстоје и такмичења у осталим секцијама.

Related posts

Љубитељима кошарке приређене бравуре под обручем

admin

Милошевић првак РС,
Ђекић најбољи сениор

Derventski List

Празник кошарке стартује вечерас

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još