EкономијаИЗДВОЈЕНО

„РОБОТ“ НОВИ ДИО ПРИВРЕДНЕ МАПЕ ДЕРВЕНТЕ

Компанија „Робот“ отворила је данас продајни центар у Дервенти у Жељезничкој улици, а данас и у дане викенда купце очекују поклони, наградне игре и низ промоција.
Начелник општине Милорад Симић тиму „Робота“ пожелио добродошлицу у Дервенту, те успјешно пословање.
– Конкурентност на тржишту је веома важна, а велика је ствар када један овакав ланац маркета на своју мапу упише и Дервенту. За један град нема боље рекламе од оне да буде препознат од стране банака и трговачких ланаца. То је показатељ платежне моћи становништва – рекао је начелник додавши да сада у Дервенти послује 820 привредних субјеката, те да на подручју општине има више од 7.000 запослених.
Свечано отворење продајног центра на 4.000 квадратних метара пратила је донација од 5.000 марака коју је „Робот“ намијенио удружењу „Сунце“.
– Хвала на овом хуманитарном гесту који је од великог значаја у реализовању активности нашег удружења – казала је Татјана Спасојевић, предсједник удружења „Сунце“.

У хипермаркету „Робот“ запослено је педесетак радника, а осим маркета, објекат има и кафе бар и ресторан, те дјечију играоницу.

Related posts

БОЉОМ САРАДЊОМ ПРОТИВ ДИВЉИХ ДЕПОНИЈА

admin

ЗАШТО ДА УПИШЕМ: РАЧУНАРСКО – ИНФОРМАТИЧКА ГИМНАЗИЈА

admin

Дјед Мраз и пакетићи
усрећили најмлађе

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još