ДруштвоИЗДВОЈЕНО

РОДИТЕЉИ И МАЛИШАНИ ИСПУНИЛИ „ТРОЛ“ ОСМИЈЕСИМА

Обиљежавање „Дјечије недјеље“ довело је данас у вртић „Трол“ бројне родитеље малишана, чија их је посјета обрадовала и развеселила, јер су заједно учествовали у музичким и забавним садржајима.

Овај дан осмишљен је с циљем да се родитељи и дјеца друже у другачијој атмосфери, уз музику и плесна такмичења, а посебно задовољство, како истичу у вртићу, био је добар одзив оних који су учествовали у овом дану.

– Ми из ове установе шаљемо поруку да породичне вриједности треба што прије да се врате у наше друштво, а ово је наш допринос и почетак оваквих дружења – истакла је Симићева додавши да је ово активност која је први пут организована у оквиру обиљежавања Дјечије недјеље, те да ће сигурно постати традиционална као и дружење са бакама и декама.

Плесне активности заинтересовале су родитеље који су радо учествовали у такмичењима и за то награђени дипломама, али што је још важније, осмијесима и аплаузима малишана.

Активности у оквиру Дјечије недјеље биће завршене сутра, предајом хуманитарних пакета представницима Црвеног крста, као и Удружењу дјеце обољеле од малигних болести „Искра“.

Related posts

ЗАХВАЛНИЦЕ ЗА ПРУЖЕНУ РУКУ ХУМАНОСТИ

admin

Десет пресретача од сутра на путевима у РС

admin

Скраћена изолација и радно вријеме кафића

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još