Спорт

Рукометашице се враћају на терен

У дебитантском наступу у Првој рукометној лиги, Женски рукометни клуб „Дервента“, послије јесењег дијела првенства заузима седмо мјесто на табели са шест освојених бодова.

Сакупили су три побједе и пет пораза, што оставља довољно простора за оптимизам пред почетак прољећног дијела првенства.

– Почетак првенства предвиђен је за 20. март, али без обзира на то, ми ћемо у понедјељак, 18. јануара, почети са припремама – каже Јелена Симић додајући да је једна од активности о којој се размишља трагање за могућношћу да неколико играчица у јулу борави у кампу на Јахорини како би усавршиле своја знања и вјештине.

Женски рукометни клуб добио је и позив да буде домаћин завршнице турнира у мини рукомету за дечаке и дјевојчице, која је заказана за април.

– Одмах када нам почну тренинзи морамо да позовемо и мушки клуб да се договоримо да то скупа организујемо – каже Симићева која је добила позив из Рукометног савеза Републике Српске да буде тренер дјевојкама рођеним 2006. године.

– То је нека врста репрезентације Републике Српске за годиште 2006, а прва званична утакмица била би заказана за мај ове године против Србије. Све ће бити много јасније након што Управни одбор Рукометног савеза дефинише све појединости на својој сједници – рекла је она.

Related posts

Више него убједљива побједа

admin

ФУДБАЛЕРИ „ДИНАМА“ ПРЕДАХНУЛИ У ДЕРВЕНТИ (ФОТО)

admin

ПРЦИЋ МЛАДИМ ФУДБАЛЕРИМА ПОКЛОНИО СЕДАМ ПАРИ КОПАЧКИ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još