Спорт

РУКОМЕТАШИ „ДЕРВЕНТЕ“ ОСТАЈУ У ПРВОЈ ЛИГИ РС

Иако је дервентски Рукометни клуб освојио прво мјесто у Првој рукометној лиги Републике Српске и сљедеће такмичарске сезоне наступаће у овом рангу такмичења, иако прво мјесто подразумијева могућност наступа у вишем рангу.

То је одлука Скупштине клуба, која је донесена на јучерашњем засједању великом већином гласова.

Основни разлози којим су се чланови скупштине руководили били су високи трошкови такмичења, као и недостатак играчког кадра који би „Дервенту“ квалитетно представио у Премијер лиги БиХ.

– Циљ сваког ко се такмичи и ко има спортског духа, а то Рукометни клуб „Дервента“ има, је побједа, освајање што вишег мјеста на табели и наступ у вишем рангу такмичења. Међутим, морамо да будемо свјесни околности и наших капацитета у сваком смислу и одлуку донесемо у складу са реалношћу – речено је на сједници, на којој је рад Управног одбора клуба оцијењен највишим оцјенама, уз констатације да су након испадања из Премијер лиге БиХ успјели да консолидују редове.

Досадашњем саставу Управног одбора у коме су Славен Шмуља, Саша Добриловић, Горан Земуновић, Горан Лукић, Станислав Поповић, Војо Црљић и Славен Ђекић, мандат је продужен за још четири године, као и предсједнику скупштине Богдану Поповићу.

Скупштина је усвојила и извјештаје о раду Управног одбора и тренера, те финансијски извјештај за прошлу годину, а програм рада за наредни период требао би, према закључку, да буде припремљен до почетка сљедеће такмичарске сезоне.

Related posts

ЧЛАНОВИ „КИМЕ“ ОКИТИЛИ СЕ ЗЛАТОМ И СРЕБРОМ

admin

Три бронзе за
каратисте „Киме“

Derventski List

Прволигашке мечеве дочекују са јасним циљевима

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još