EкономијаИЗДВОЈЕНО

САЈАМ ПРИВРЕДЕ У СРИЈЕДУ ОТВАРА ВРАТА

Припреме за одржавање 14. Сајма привреде и туризма, који ће од 21. до 23. августа у спортској дворани окупити више од стотину излагача, у завршној су фази.

Директор Спортског центра Мирослав Симић каже да посјетиоце и ове године очекује богат и разноврстан програм, те богата сајамска понуда, попусти, те бројни други садржаји. Сајам би, као и свих година до сада, требало да буде отворен у присуству високих званичника.

– Сва мјеста за сајам су резервисана и већ сада можемо рећи да посјетиоце током три дана очекује мноштво погодности. Тешко је замислити наш сајам без падобранаца, па ће они, као и свих претходних година, бити незаобилазани током отварања. Осим тога, посјетиоци ће моћи да уживају у наступу фолклораша, гастрофесту, роштиљу, пиву, а за најмлађе посјетиоце другог дана позориште за дјецу „Маслачак“ извешће једноипочасовну представу – рекао је Симић подсјетивши да је за посјетиоце обезбијеђен додатни простор за паркирање јер је паркиралиште проширено и асфалтирано.

Отворење сајма најављено је за сриједу у 17 часова, а радо вријеме током идућа два дана биће од десет до 21.30 часова.

Related posts

У Укрини пронађено тијело Петре Радић

admin

Прије 26 година окончан рат у БиХ

admin

ИЗАБРАНИ САВЈЕТИ 37 МЗ, НОВИ ИЗБОРИ У ТРИ МЈЕСТА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još