Друштво

СВАКО ЗНАЊЕ НЕКАДА У ЖИВОТУ ЗАТРЕБА

Новим генерацијама ученика могу да поручим да уче и оно што мисле да им никада неће требати, јер ће им у будућности итекако затребати.

Казала је то пословно – правни техничар, на смјеру економија, право и трговина, Јелена Кузмановић, која је у категорији четворогодишњих занимања Стручне и техничке школе проглашена учеником генерације.

Ова титула јој, како додаје, много значи, јер је печат на труд и залагање које је уложила током школовања.

– Осјећај је, наравно, диван као што се свако осјећа лијепо послије комплимента који му је упућен. Ипак, ово је нешто много више, нешто што потврђује да се мој труд заиста исплатио. Увијек сам се трудила да покажем најбоље од себе и ово је само резултат мог труда и залагања – истакла је Кузмановићева.

Ова вриједна матуранткиња учествовала је на такмичењима из књиговодства, монетарне економије, предузетништва и енглеског језика, гдје је постигла одличне резултате.

– Вријеме проведено у школи памтићу по најљепшим данима и догађајима, а оно лоше лако се заборавља – закључује Кузмановићева.

Додаје да све што је научила у средњој школи планира да догради на економском факултету у Грацу.

Њемачки језик

Јеленино слободно вријеме тренутно је испуњено припремама за факултет и интензивним учењем њемачког језика, који ће јој бити потребан током студија у Аустрији.

Related posts

ПОМОЗИМО АНАСТАСИЈИ ДА СТАНЕ НА НОГЕ

admin

Јасиковача и Рабић
сутра без струје

Derventski List

СЛАТКИШИМА ОБРАДУЈТЕ МАЛИШАНЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još