Друштво

СКУД „Дервента“ припрема годишњи концерт

Српско културно – умјетничко друштво „Дервента“, и поред ограничења које су донијеле мјере усмјерене на спрјечавање ширења корона вируса, планирају одржавање традицоналног годишњег концерта поводом 27 година постојања.

Из овог друштва наводе да је, као и претходних година, годишњи концерт планиран за крај априла, а начин одржавања ове традиционалне манифестације биће условљен епидемиолошком ситуацијом.

– Годишњи концерт планирамо одржати 24. априла, уколико нам епидемиолошке мјере дозволе. Могуће је да концерт буде одржан на отвореном и то без гостујућих група. Циљ нам је да испоштујемо традицију и да публици представимо све секције које дјелују при друштву. Све секције вриједно припремају програм, те се надамо да ће бити прилике да то и представимо нашој публици на начин који буде адекватан у датом моменту – казао је умјетнички руководилац СКУД-а Саша Арсенић.

Related posts

СРЕДЊОШКОЛЦИ ПРИКУПИЛИ ВИШЕ ОД СТОТИНУ ПАКЕТИЋА

admin

УЏБЕНИЦИ У „ЛОТОС“ СТИЖУ ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ

admin

Атлетски клуб хуманошћу
обрадовао „Сунце“

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još