ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СЛИЈЕДЕ ВРЕЛИ ДАНИ, ЖИВА СКАЧЕ ДО 40 СТЕПЕНИ

Републички хидрометеоролшки завод Републике Српске издао је упозорење у  вези са веома високим температурама које се очекују идућих дана.

Током викенда и почетком наредне седмице очекују се температуре од 34 до 38 степени Целзијусових, а жива на термометру у понедјељак ће се попети и до 40 степени.

Према прогнозама метеоролога, сутра јутро ће бити ведро, а током дана сунчано и веома топло, спарно са врућинама. Јутарња температура ће бити од 16 до 23, на југу до 25 степени, а највиша дневна од 30 до 35, на сјеверу и југу до 38 степени.

У недјељу, 11. августа, јутро ће бити ведро и сунчано. Током дана сунчано и топло, мјестимично спарно и вруће. Јутарња температура од 18 до 24, на југу до 26, а највиша дневна од 29 до 36, локално на сјеверу и југу до 39.

У понедјељак, 12. августа, јутро ведро и сунчано, а током дана сунчано и вруће. Јутарња температура од 18 до 24, на југу до 27 степени Целзијусових, док се очекује највиша дневна температура од 31 до 38, на југу око 40 степени.

http://www.rtrs.tv

Related posts

Сутра Богојављење

Derventski List

Малишанима из „Трола“ и
„Бамбија“ свјетлоодбојни прслуци

Derventski List

Школу и град учинили поносним

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još