ИЗДВОЈЕНОНовости

СНСД ДЕРВЕНТА: РЕЗУЛТАТИ ЈОШ НИСУ КОНАЧНИ

СНСД прихвата резултате избора као израз демократске воље грађана. Поносни смо на чињеницу да током изборног процеса није било озбиљног нарушавања изборне процедуре, што говори о демократском капацитету нашег друштва и одговорности грађана.

– Савез независних социјалдемократа и Милорад Симић честитају кандидату СДС-а и ПДП-а на освојеном броју гласова у овој фази избора. Истовремено, подсјећамо да до краја процеса треба да буде обрађено још око 3.000 гласачких листића, након чега ће резултати бити коначни. Увјерени смо да ће грађани који су гласали на овим листићима препознати залагање СНСД-а и Милорада Симића за напредак и развој Дервенте и на правилан начин то вредновати. Због тога смо убијеђени да ће овај заостатак у броју гласова бити надокнађен и да ће СНСД и Милорад Симић и током сљедеће четири године доносити најважније одлуке које ће, наравно, бити усмјерене ка побољшању живота становника општине Дервента – саопштено је из Општинског одбора СНСД Дервента.

Додају да је СНСД и даље најјача политичка снага у Дервенти, а у периоду који је пред нама, у складу с тим, ће и доносити одлуке.

Related posts

РАСПИСАН КОНКУРС ЗА ПРВИ МУРАЛ У НАШЕМ ГРАДУ

admin

Брчаци одбранили титулу, славила и екипа Добој/Шипово

admin

ИЗ ГРОЗДОВА ЋЕ ПОТЕЋИ ВРХУНСКО ВИНО

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još