Избори

СП НУДИ РЈЕШЕЊА ЗА КВАЛИТЕТНИЈИ ЖИВОТ

Носилац листе кандидата Социјалистичке партије за одборнике у Скупштини општине Дервента Славен Гојковић изразио је увјерење да ће становници ове локалне заједнице на предстојећим изборима подржати ову странку и њен програм „Ударнички за Дервенту“, с обзиром да се ради о програму који има за циљ квалитетнији живот свих становника.

Гојковић је на промоцији кандидата СП-а, којој је присуствовао и потпредсједник СП-а Срђан Тодоровић истакао да је циљ СП-а у Дервенти освајање четири одборничка мандата.

– Наш изборни биће основа дјеловања свих изабраних представника, као и функционера СП-а, али и будућег начелника општине. Са терена добијамо позитивне коментаре, наше просторије свакодневно посјећује све више грађана што нам даје морал да наставимо истим темпом до најбољих резултата од постојања партије – рекао је Гојковић подсјетивши да начелник Дервенте  већ годинама има подршку СП-а, те је и сада заједнички кандидат за начелника.

Тодоровић је истакао да је СП у Дервенти препознатљив политички фактор који је знатно учествовао у развоју ове локалне заједнице, посебно кроз ресоре којима су управљали кадрови социјалиста.

– Руководство СП даје пуну подршку руководству СП-а у Дервенти, носиоцу листе кандидата за одборнике Славену Гојковићу и свим кандидатима на листи – рекао је Тодоровић.

Он је истакао да енергија коју носи СП и социјални сензибилитет који имају према грађанима, могу да дају још више у наредним годинама.

Related posts

СНСД Дервента: За нас не постоје „изборне“ и „неизборне“ године

admin

ПРИЈАВИТЕ СЕ ЗА РАД У БИРАЧКИМ ОДБОРИМА

admin

ДЕМОС: УКЛОНИТИ РУШЕВНЕ ОБЈЕКТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još