Новости

СП у Дервенти оставила
неизбрисив траг

Градски одбор Социјалистичке партије Дервента вечерас је прославио 29 година постојања, а овај период обиљежило је дјеловање неколико генерација које су оставиле неизбрисив траг у животу Дервенте.

Прослави у салону „Премијум“ присуствовало је руководство партије на челу са предсједником Петром Ђокићем који је рекао да је задовољство бити дио обиљежавања 29 година постојања врло успјешног и садржајног рада Социјалистичке партије у Дервенти.
-Неколико генерација је прошло кроз Социјалистичку партију од тог времена када смо почињали до данас и свако је оставио видљив и неизбрисив траг у друштвеном животу овог града, доприносећи напретку и свеопштем расту и развију Дервенте што се свакако и види – рекао је Ђокић.
Он је додао да је тежња Социјалистичке партије свеопшти напредак у Републици Српској.
-Волио бих да смо остварили у пуном обиму свој планирани циљ да имамо директно изабраног посланика из ове изборне јединице, јер је Славен Гојковић био веома близу тог циља, али и то показује да у предизборној кампањи је сваки минут потрошеног времена и борба за сваког гласача битна, и тако мали недостајући број гласова је упозорење да у будућим изборним циклусима још упорније и одлучније радимо.. У сваком случају остварен је видљив резултат и Социјалистичка партија остаје врло важан политички стуб и биће тако и даље – рекао је Ђокић.
Он је додао да почињу припреме за локалне изборе и да је увјерен да ће јасним програмом и одговорним људима успјети да и даље остану најважнији политички фактор на подручју Дервенте.
Предсједник Градског одбора Социјалистичке партије Славен Гојковић је рекао да је прослава 29. годишњице прилика да се захвале свим бирачима који су препознали програм и активности у изборној години, али и у времену када нису избори.

– Социјалистичка партија има програм и правце дјеловања који доприносе свеопштем напретку свих грађана нашег града, али и Републике Српске – рекао је Гојковић и додао да је више од 500 званица доказ да Социјалистичка партија има будућност на овом подручју.
Прослави су присуствовали градоначелник Дервенте Милорад Симић, народни посланици из СНСД-а Игор Жунић и Денис Пијетловић, одборници и коалициони партнери, те други функционери и званице.

Related posts

„ДУАЛ“ ДО КРАЈА ЈУНА У ДОБОЈСКОЈ РЕГИЈИ

admin

ЗАРАЖЕНЕ ЈОШ 403 ОСОБЕ

admin

Одата почаст
страдалим Појежанима

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još