ДруштвоИЗДВОЈЕНО

СРЕДЊОШКОЛЦИ СВИРАЛИ И ПРИЧАЛИ БАЈКЕ У „ТРОЛУ“ И „СУНЦУ“

Ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“ данас су, поводом Међународног дана средњошколаца и студента, који се обиљежава 17. новембра, занимљивим програмом обрадовали малишане у вртићу „Трол“ и чланове удружења „Сунце“.

Средњошколци су за најмлађе суграђане организовали ликовну и музичку радионицу, причали им бајке, а засвирао је и школски оркестар.

Директор СШЦ „Михајло Пупин“ Предраг Дринић рекао је да је идеја о другачијем начину обиљежавања овог значајног датума потекла од Савјета ученика, у сарадњи са професорима.

– Ове године смо одлучили да на другачији и занимљивији начин обиљежимо Међународни дан средњошколаца. Важно је омогућити ђацима да испоље своју креативност и да на тај начин реализују чак и нове замисли и идеје. Драго ми је што су ученици успјели да обрадују и развеселе малишане, међу којима има и њихових браће и сестара – казао је Дринић.

Директорица вртића „Трол“ Гордана Симић казала је да су дјеца истински уживала у програму средњошколаца.

– Хвала вам што се одлучили да развеселите наше малишане, те да их својом посјетом укључите у обиљежавање значајног датума – рекла је Симићева.

Ученици су за своје малене другаре обезбиједили и скроман поклон.

Истим поводом, средњошколци су данас посјетили и Удружење „Сунце“, те богатим програмом развеселили чланове овог удружења. Поред наступа школског оркестра, ђаци су се представили и кроз рецитације, етно пјесме и савремену бајку.

– Ово је веома лијеп гест средњошколаца и драго нам је што су одлучили да се данас друже са нашим члановима. Сви смо уживали у занимљивом програму и надамо се да ће сарадња бити настављена и у будуће – истакла је предсједница Удружења „Сунце“ Татјана Спасојевић.

И за чланове „Сунца“, ученици су припремили поклоне.

 

Related posts

НАПРЕДУЈЕ ИЗГРАДЊА ПАРКА „9. ЈАНУАР“

admin

Ђаци ОШ „Никола Тесла“ изборили учешће на регионалном такмичењу

admin

Излазак полиције код мањих незгода 100 КМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još