Спорт

„ТЕКСТИЛАЦ“ СПРЕМАН ЗА НАСТАВАК СЕЗОНЕ

Тријумфом над „Јединством“ из Жеравице „Текстилац“ је закључио припреме пред суботњи сусрет са Модричом на почетку прољећног дијела сезоне. „Кројачи“ су приказали добру партију и мирнији дочекују почетак прољећног дијела.

„Текстилц“ је ове зиме појачало шест фудбалера. Задња линија освјежена је младим штопером Марком Деспотовићем, позајмљеним играчем премијерлигаша из Бијељине, којег краси одлично читање игре и брзина, те лијеви бек Миленко Маловић, досадашњи играч прволигша Србије „Будућности“ из Добановаца. За креативност у везном реду биће задужени искусни Синиша Радоја, бивши играч приједорског „Рудара“, бањалучког „Борца“, шведског нижелигаша „Варбергса“ и „Козаре“, те Драгиша Станић, досадашњи играч „Звијезде 09“. Конкуренцију на крилним позицијама појачаће дијете београдског Партизана Милош Ђорђевић, 24-годишњак који је до сада носио дресове „Славије“, „Борца“ из Бањалуке, градачачке „Звијезде“, сарајевског „Олимпика“ и „Синђелића“, одакле је и стигао у „Текстилац“. Ново-старо лице у дресу „кројача“ је Љубиша Рељић, играч који може да „покрива“ више позиција у везном реду.

„Кројачи“ су одиграли шест припремних сусрета, а након тријумфа над добојском „Слогом“ резултатом 4:1, забиљежени су минимални порази од градачачке „Звијезде“ (2:1) у гостима и „Јединства“ из Жеравице (1:0) на домаћем терену. Након пораза од друголигаша србачке „Слоге“, у којем су наступили играчи са мањом минутажом, у генералној проби „Текстилац“ је савладао „Јединство“ из Жеравице.

Related posts

Три бронзе за
каратисте „Киме“

Derventski List

МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ПРОБИЛИ ЛЕД

admin

Искусни „пивот“ Благојевић ново појачање

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još