Спорт

„Текстилац“ угошћује 700 младих фудбалера

Дјечији фудбалски турнир, чији је организатор Фудбалски клуб „Текстилац“, а покровитељ градоначелник, биће одржан у недјељу, а организатори очекују да се њиховом позиву одазове чак 700 младих фудбалера и читавог региона.

Екипе ће бити подијељене у четири узрасне категорије и то играче рођене 2009, 2010, 2011. и 2013. године. Играће се на четири терена, тако да ће свака селекција имати свој простор.

Послије турнира слиједе првенствена такмичења за свих пет млађих селекција и то 28. и 29. августа. Кадети и јуниори угостиће вршњаке из Орашја у Лиги БиХ, док ће пионири, предпионири и пјетлићи бити домаћини вршњацима „Љубића“ из Прњавора.

У оквиру припрема за првенство, младе селекције одиграле су мноштво утакмица, а у посљедњим мечевима јуниори и кадети су ремизирали против „Козаре“ из Градишке, док су пионири забиљежили побједу. Истовремено предпионири, пјетлићи и селекција 2013/2014 су играли против одговарајућих селекција „Полета“ из Брода.

Related posts

ПОПУЊЕНЕ „ВРУЋЕ“ ФОТЕЉЕ У „ТЕКСТИЛЦУ“

admin

Пред одбојкашицама
садржајан викенд

Derventski List

Двије побједе и три
пораза у регионалној лиги

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još