Спорт

„Текстилчеви“ кадети
најбољи у регији

Кадетска селекција Фудбалског клуба „Текстилац“ заслужила је титулу најбоље екипе у 2022. години у избору Подручног фудбалског савеза добојске регије.

Награду је у име екипе преузео капитен Саша Дувњак, а тренер ове селекције Дејан Плиснић истакао је задовољство још једним признањем за рад и залагање младих дервентских фудбалера.

– Ово је круна вишегодишњег рада и вицешампионске титуле у Омладинској лиги БиХ. Екипу чине квалитетни играчи рођени 2006. и 2007. године, с тим да је прошлосезонска постава била сачињена од дјечака рођених 2005. и 2006. године и ово је заправо прослављање њиховог резултата. То је екипа играча који су током полусезоне прошле године забиљежили побједе у свим утакмицама и један реми, те је понијела и титулу најбољег спортског колектива града Дервенте за 2021. годину – рекао је Плиснић додавши да ће постави играча ово признање бити подстрек за даљи рад и веће доказивање у свијету фудбала.

Related posts

„Дервента“ код куће
отвара други дио сезоне

Derventski List

ВЛАСТИТЕ СНАГЕ И ДАЉЕ ОСЛОНАЦ

admin

ФАВОРИТ ОПРАВДАО ОЧЕКИВАЊА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još