РС-РЕГИЈА

ТЕСЛИЋ: УБИО ЉУБАВНИЦУ ПА СЕБЕ

Беживотно тијело Милице Кљечанин (49) пронађено је јутрос око 7.40 у дворишту куће у селу у Очауш у Теслићу, а према незваничним информацијама, пресудио јој је њен љубавник Д.К. (60), који је потом извршио самоубиство, пишу Независне новине.

– На лицу мјеста су пронађени трагови крви и чахуре од ватреног оружја – рекао је начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић.

Полицијској станици Теслић, јутрос око 07.40 часова, пријављено је да је у дворишту породичне куће у Очаушу пронађено беживотно тијело М.К. (49).

– По пријави су поступили Полицијски службеници Полицијске станице Теслић који су на лицу мјеста пронашли беживотно тијело женске особе са видним повредама у предјелу груди, које су највјероватније нанесене ватреним оружјем. Такође у близини тијела пронађене су и чахуре – саопштено је из ПУ Теслић.

На удаљености од око 250 метара, пронађено је и беживотно тијело Д.К. (60) са видним повредама у предјелу главе, поред кога је пронађено  ватрено оружје.

Увиђај којим руководи дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Добој је у току.

http://www.nezavisne.com

Related posts

Могуће изливање бујичних потока, грађани да заштите имовину

admin

ЗА ХРАМ У СТАНАРИМА 50.000 МАРАКА

admin

ЕВО КОЈИ БРЕНДОВИ ЋЕ БИТИ У „ДЕЛТА ПЛАНЕТУ“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još