Култура

Тешановићу повјерена рола
у серији „Добро јутро, комшија“

У петој епизоди четврте сезоне популарне домаће серије „Добро јутро, комшија“ једна од улога повјерена је ментору Драмског студија Синиши Тешановићу који ће отјелотворити лик просвјетног инспектора.

Тешановићу ће ово бити прво појављивање у овој серији.

– Колега из серије ме препоручио сценаристи Пери Спадићу и на његов позив сам се одазвао. Највећи мотив да учествујем је био да глумим на сцени са својим пријатељем Александром Стојковићем, као и са, могу рећи, бардом Народног позоришта Републике Српске Зораном Станишићем. Свакако, ово је моја прва улога у серији, раније сам играо у кратким филмовима и спотовима – рекао је Тешановић додавши да је на сету владала је одлична атмосфера.

– Поред новог искуства, ово је била прилика и да обновим старе и створим нове успомене, с обзиром да смо режисер Младен Марјановић и ја смо заједно студирали – рекао је Тешановић који признаје да није био свјестан популарности.

– Многи су ме звали и честитали ми, а највише сам срећан што су млађи чланови Драмског студија из Дервенте одушевљени што је њихов ментор игра у серији и ту се можда огледа највећи значај. Надам се да ћу послије ове епизоде имати прилику да играм у још неким серијама у региону, а можда се деси и улога на филму – казао је Тешановић.

Тешановићеву гостујућу ролу у серији можете погледати у недјељу, 29. јануара у 20 часова у програму БН телевизије.

Related posts

Награђена пјесма о
вину Милорада Ђурђевића

Derventski List

Владимир Кецмановић вечерас
у Народној библиотеци

Derventski List

Пјесници снагом пријатељства бодрили Песу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još