Друштво

„Тинкер лабс“ доноси креативан приступ знању и експерименте

Са почетком нове школске године у Дервенти почиње да ради и нова школа „Тинкер лабс“ у којој ће дјеца од четири до 12 година имати прилику да знање упијају кроз занимљиве експерименте.

У дервентском „Тинкер лабс“ тиму истичу да се ради о узбудљивој и креативној школи у којој је акценат на практичним вјештинама у области науке, технологије, инжињеринга, умјетности и математике.

– У свакој групи биће осам до десет малишана како бисмо што више прилагодили областима које обрађујемо у њиховом узрасту. Најмлађи полазници од четири до седам година часове ће имати 45 минута, а дјеца старијег узраста по 60 минута. Радимо искључиво по СТЕАМ систему рада, односно посветићемо се потпуној укључености дјеце у рад. Са дјецом ће радити Ивана Новић, Андреа Миљић и Тијана Станић које се тренутно налазе у нашем центру ради усавршавања и добијања лиценце – истичу у овој школи додајући да ће полазници часове имати једном седмично у вечерњим терминима који ће бити договорени с родитељима.

Школа се налази у Улици Вука Караџића, а пријава дјеце за школу или огледне часове могућа је путем анкетног формулара на интернету или на број телефона 066/734-500.

Огледни час

Бесплатни, огледни часови за заинтересоване малишане биће одржавани од 29. августа до 2. септембра, а циљ је упознавање са свим што ова школа нуди.

Related posts

Вашарски куп и фишијада у недјељу

admin

Обавезан риболовачки
испит за почетнике

Derventski List

АМБАРИ СЕ ПУНЕ КВАЛИТЕТНИМ КУКУРУЗОМ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još