Друштво

Торбицама осваја модне сладокусце

Одувијек су ме привлачиле ствари у којима могу да изразим своју креативност, а и да ту креативност подијелим са другима, па сам одлучила да се окушам у изради торбица.

Казала је то Сара Убипариповић чије ручно рађене торбице брзо проналазе пут до модних сладокусаца, а квалитет и машта којом се служи, већ су јој обезбиједили пуне руке посла.

Убипариповићева каже да је јој је циљ да израду торбица брендира, што би дало додатни печат њеном раду.

– Срећна сам када радим нешто креативно. Никада нисам вољела „сувопарне“ послове гдје се мора поштовати много правила. С обзиром да сам незапослена, израда торбица била ми је хоби, али и вид зараде. Нисам ни претпостављала да ће за овако кратко вријеме моје торбице пронаћи пут до купаца – објашњава Убипариповићева додајући да израда торбица није претјерано захтјеван посао.

– У зависности од материјала које користим и тежине веза, али и самог изгледа, неке од њих могу да завршим и за десетак часова – казала је она истакавши да су јој жеље купаца на првом мјесту, те да настоји да испоштује све жеље и захтјеве.

Њене торбице настају комбинацијом различитих материјала и боја, а одишу елеганцијом и јединственим стилом.

– Користим разне материјале, вуницу, конац, мараме, цвјетиће на траци и трудим се да стално испробавам нешто ново и да сама израђујем накит и украсе који стављам на торбице – казала је Убипариповићева додавши да репроматеријал углавном поручује из Сарајева, а цијена торбица зависи од материјала, израде, те захтјева купаца.

Самоука

Како је Сара Убипариповић објаснила, за израду торбица није прошла никакву обуку.

– Што се тиче овог заната, самоука сам. Једном приликом сам видјела да постоји пластични оквир за торбице и одлучила сам да пробам да израдим и украсим торбицу. Направила сам једну и онда су почеле да се нижу поруџбине једна за другом – додала је она.

Related posts

Ново возило брише непремостиве километре

admin

ИВАН КОМНЕНОВИЋ ПОНОВО ПРВИ ТЕНИСЕР

admin

Искористити све ресурсе
против вршњачког насиља

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još