Друштво

Туристи из Француске камповали на Патковачи

Четворочлана породица из Француске на путовању до Албаније синоћ се зауставила на дервентској плажи „Патковачи“, гдје су камповали прије одласка до жељене дестинације.

Боравак у Дервенти, иако краткотрајан, веома им се свидио, а за „Патковачу“ су чули од пријатеља који је раније остварио контакт са Сашом Богданом, те су га пронашли уз помоћ мобилне апликације.

– Пријатељ који је боравио овдје претходно упознао је Сашу који му је рекао да су овдје људи добродошли и да могу да проведу ноћ бесплатно на овом излетишту, те да постоји могућност да се обезбиједе вода и струја. Нема много оваквих мјеста у БиХ које све то нуде. Овдје је врло лијепо, што је најважније мирно је, а поглед на природу је одличан и ријека је фанстастична. Нама је важно да будемо у природи и напољу и за нас је ово савршено – рекао је француски кампер.

До сада су, како истиче, прошли кроз Аустрију, Словенију и дио БиХ и имали су прилику да у тим државам прођу кроз непознате предјеле. Додао је да ће радо поново посјетити Дервенту.

Related posts

ЗАБРАЊЕНЕ ПОСЈЕТЕ И НА УКЦ РС У БАЊАЛУЦИ

admin

Пакетима помоћи обрадовали 13 породица

admin

ТИТУЛА УЧЕНИКА ГЕНЕРАЦИЈЕ ДОМАЋИ ЗАДАТАК ЗА БУДУЋНОСТ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još