Спорт

Турнир у одбојци на пијеску 2. и 3. јула

Међународни турнир у одбојци на пијеску „Дервента опен 2022“ ове године ће по 22. пут окупити на теренима код градског парка најспремније и највјештије одбојкаше и одбојкашице из земље и региона.

Турнир ће бити одржан 2. и 3. јула, а организаторске палице и ове године прихватио се Одбојкашки клуб „Дервента“, а уз покровитељство града Дервента.

– Прошле године турнир је био домаћин за 27 екипа, а током два такмичарска дана на два терена одиграно је више од 50 утакмица. Добар одзив екипа очекујемо и ове године, с обзиром да већ имамо завидан број пријављених, међу којима су и прошлогодишњи побједници. Надамо се да ће турнир ове години бити и бројнији – казали су организатори додавши да ће екипе и ове године снаге одмјеравати паралелно на два терена.

Турнир ће се играти у двије конкуренције, мушкој и женској, а котизација по екипи је 30 КМ.

Овогодишњи наградни фонд износи 2.500 марака.

Пријаве

Како су истакли организатори, пријаве учесника су могуће до самог почетка турнира, а више информација могуће је добити на бројеве телефона +38765/678-663 и +38766/881-027, као и на мејл адресе jelena.kul@hotmail.com i milkica28@hotmail.com.

 

Related posts

ДЕРВЕНТА И ОВЕ ГОДИНЕ ДОМАЋИН БИЦИКЛИСТИЧКЕ ТРКЕ

admin

На побједничким
постољима и у Крешеву

Derventski List

Четири медаље за најмлађе атлетичаре

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još