Хроника

Украо аутомобил у Источном
Сарајеву, ухапшен у Дервенти

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су синоћ око 23.20 часова Д.М. из Источног Сарајева због сумње да је на подручју овог града украо аутомобил.

– Полиција је у Дервенти 6. јуна око 12.05 часова контролисала аутомобил марке „Форд“ којим је управљало лице иницијала Д.М. из Источно Сарајево. Извршеним алкотестирањем наведеног лица утврђено је присуство алкохола у организму од 3,13 г/кг, након чега је он лишен слободе. Поступајући по депеши Полицијске станице Источно Сарајево утврђено је да је наведено лице управљало возилом које је отуђено у току ноћи између понедјељка и уторак у Источном Сарајеву. Након што су престали разлози за задржавање лица по прекршају, исто је лишено слободе у складу са одредбама Закона о кривичном поступку Републике Српске због основа сумње да је ивршило кривично дјело крађа – саопштено је из Полицијске управе Добој.

Наведено лице ће бити предато на даље поступање полицијским службеницима Полицијске станице Источно Сарајево.

Related posts

И даље траје интензивна потрага за Петром Радић

admin

Петри Радић од петка се губи сваки траг

admin

ИЗ КУЋЕ УКРАДЕНИ НОВАЦ, НАКИТ И ОРУЖЈЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još