Спорт

УРУЧЕНЕ ЛОПТЕ ЗА ОСАМ ОДБОЈКАШКИХ КЛУБОВА ИЗ РЕГИЈЕ

Предсједник Одбојкашког савеза Републике Српске Милутин Поповић уручио je данас донацију Одбојкашком клубу „Дервента“ и још седам других клубова из регије.
Ријеч је о пакетима опреме од по десет лопти које ће у току овог пројекта подршке бити уручене за укупно 12 клубова.

Поповић је казао да Одбојкашки савез подржава одбојкашке клубове у складу са својим могућностима, те је ова донација мали одраз те подршке.

– Одбојкашки савез РС подржава одбојкашке клубове и спровођење одређених заједничких активности у складу са својим могућностима. Данас ћемо уручити опрему за осам клубова који гравитирају у овом подручју и чији су представници овдје присутни, а на Палама за преостала четири клуба из исте лиге – рекао је Поповић додавши да ће настојати да донирају опрему и за преосталих 15 клубова у што краћем року, као и да планирају покренути пројекте за помоћ клубовима који су тежој финансијској ситуацији.
Уручивању донација претходио је састанак о актуелним питањима у одбојци и сљедећим корацима у свјетлу пандемије корона вируса.

Related posts

ОДЛОЖЕН ПОЧЕТАК ТАКМИЧЕЊА У РУКОМЕТНОЈ ПРЕМИЈЕР ЛИГИ

admin

Два сребра са Првенства РС

Derventski List

Кошаркашки клуб Дервента позива навијаче

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još