ДруштвоИЗДВОЈЕНО

Уручени поклони прворођеној беби у 2021.

Дајани и Мирославу Микеревић почетак ове године обиљежио је долазак на свијет њиховог првог дјетета Драге, а њихов дјечак је и први Дервенћанин рођен у 2021. години.

Ову породицу тим поводом данас је посјетио замјеник начелника општине Синиша Јефтић уручивши им поклоне.

Прво новорођенче у Дервенти породици је донијело срећу и због имена које је дјечак добио по очевом дједу.

– Драгу сам родила 2. јануара у добојској болници и пород је прошао у најбољем реду. Беба је тешка три килограма и 750 грама и дуга 57 центиметара. С обзиром да ми је прво дијете, око бебе ми много помаже свекрва – рекла је мајка прворођеног дјечака Дајана, а отац Мирослав захвалио се начелнику општине на свим даровима и дукату који ће дјечаку да остане успомена за читав живот.

– У Новој години добили смо најљепши поклон који смо могли очекивати – рекао је Микеревић.

Замјеник начелника Синиша Јефтић честитао је младим родитељима пожеливши им срећу и још много лијепих почетака.

– Ово је свакако лијепа прилика да на почетку ове нове календарске године дочекамо нашег најмлађег суграђанина, да са породицом Микеревић подијелимо радост и срећу и да им честитамо на принови и пожелимо пуно здравља, породичне слоге и среће. Надам се да ће им и будућност бити овако лијепа и срећна као и почетак ове године – рекао је Јефтић додавши да као и већина локалних заједница тако и општина Дервента, поред поклона као што су играчке, носиљка и други пригодни поклони за новорођенче, прву бебу у Новој години дарују дукатом.

Газдинство породице Микеревић у Дервенти важи за једно од успјешнијих које се бави пољопривредом базираном на узгоју јунади већ дуги низ година, а млади отац Мирослав истакао је да ће и он, заједно са својом породицом да настави породични посао.

 

Related posts

Нове праксе и сарадња
доступни васпитачима

Derventski List

ЛОВЦИ ПРЕБРОЈАЛИ ДИВЉАЧ И ДРУЖИЛИ СЕ

admin

РАЗБОЈНИЦИ УПАЛИ У КУЋУ, СА ЖЕНИНИХ РУКУ СКИДАЛИ ПРСТЕЊЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još