Новости

Усаглашене смјернице због
очекиваног прилива миграната

Руководство Полицијске управе Добој на челу са начелником Слободаном Радинковићем и замјеником начелника Предрагом Лазићем одржало је данас у Дервенти састанак са полицијским челницима из Хрватске, односно начелником Полицијске управе Бродско – славонске жупаније Антуном Валићем и начелником Граничне полиције у Славонском Броду Ивицом Ђаковићем, а главна тема било је кретање миграната.

На састанку у просторијама Полицијске станице Дервента, којем су присуствовали и командир Миломир Балатуновић, његови замјеници Славиша Павловић и Бранко Грабовац, те замјеник командира Полицијске станице Брод Жарко Кузмановић, усвојене су смјернице за наредни период с обзиром да се с доласком љепшег времена очекује интензивније кретање миграната на подручјима које покрива ПУ Добој, те Бродско – славонске жупаније, нарочито због близине граничног прелаза измедју БиХ и Хрватске.

Констатовано је и да је ситуација у вези са мигрантима на овим поручјима задовољавајућа.

Related posts

Почиње изградња главног цјевовода за осињски водовод

admin

ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: НЕМА МЈЕСТА ЗА ПАНИКУ

admin

Сарадња са медијима
веома коректна

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još