ИЗДВОЈЕНОНовости

УТВРЂЕН НАЦРТ РЕБАЛАНСА БУЏЕТА, ПРИМЈЕДБЕ ДО 23. ЈУНА

Начелник општине Дервента 22. маја донио је одлуку о утврђивању Нацрта ребаланса буџета општине Дервента за 2019. годину, којим је предвиђено повећање буџетског оквира са 14.116.830 марака на 15.083.923 марке, а у току је прикупљање примједби, приједлога и мишљења у писаној форми на овај документ.

Говорећи о овогодишњем буџету начелник општине Милорад Симић казао је јуче да је општинска каса за ову годину лијепо поредана, те да се буџет пуни са 103 одсто.

Из Одјељења за финансије Општинске управе у јавном позиву за прикупљање примједби на Нацрт ребаланса, навели су да је достављање приједлога и мишљења могуће од 23. јуна.

– Одјељење је задужено да проведе јавну расправу о овом документу, прикупљањем примједби и мишљења у писаној форми, те по потреби одржи стручне расправе са свим потрошачким јединицама у оквиру буџета општине и то од од 23. маја до 23. јуна – наводи се у  јавном позиву.

Нацрт ребаланса буџета општине за 2019. годину прочитајте на линку испод.

Нацрт ребаланса буџета за ову годину

Related posts

У КАРАНТИНУ 17 ОСОБА

admin

СТИГЛЕ НОВЕ СТОЛИЦЕ У ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРУ

admin

ЦЕНТАР ГРАДА ДОБИЈА НОВИ ИЗГЛЕД

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još