Хроника

Ухапшени Брођанин и Дервенћанин који су превозили Сиријце

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента јуче су Живиницама, подручје града Дервента, ухапсили Брођанина и Дервенћанина у чијим су аутомобилима приликом контроле затекли по пет држављана Сирије.

Како је саoпштено из Полицијске управе Добој у „Мерцедесу“ којим је управљао Т.С. из Брода и Фолксваген „Венто“ за чијим воланом је био Д.Ј. из Дервента, пронађени су мигранти. Дежурни тужилац је ово кривично дјело окарактерисао као „кријумчарење лица“.

– Истог дана на основу сагласности дежурног тужиоца Тужилаштва БиХ и наредбе Суда БиХ извршен је претрес наведених лица и путничких аутомобила приликом чега су пронађени и одузети предмети који се могу довести у везу са наведеним кривичним дјелом. Лица иницијала Т.С. и Д.Ј. су лишена слободе, док су лица из Сирије предата у даљу надлежност припадницима Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој и саслушани су у просторијама Службе за послове са странцима – Теренска канцеларија Добој – навели су и из Полицијске управе Добој додајући да су ухапшенима одузети аутомобили.

 

 

Related posts

Изазвао инцидент, па завршио
на психијатријском лијечењу

Derventski List

ПОЛУПАНА СТАКЛА НА ПАРКИРАНОЈ „ХОНДИ“

admin

Приведен Дервенћанин због више крађа

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još