Хроника

Ухапшени због кривотворења новца

Полицијски службеници Полицијске станице Брод јуче су ухапсили Д.С. из Дервенте и С.Г. из Српца због кривотворења новца, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Полицијској станици Брод јуче је пријављено да је оштећено лице из Брода непознатој женској особи у једном трговинском објекту у Броду замијенило 300 евра за конвертибилне марке за које је након краћег времена утврђено да се ради о фалсификованим новчаницама. Одмах по пријави су поступили полицијски службеници Полицијске станице Брод који су утврдили  да се у везу са наведеним може довести лице иницијала Д.С. из Дервенте и лице иницијала С.Г. из Српца.

– Полицијски службеници из Брода и Дервенте су истог дана на основу наредбе Суда БиХ у Дервенти извршили претрес наведених лица, као и возила који су исти користили, приликом чега су пронађене и одузете новчанице у конвертибилним маркама и еврима и мобилни телефон марке „Ајфон” – објаснили су из Полицијске управе.

Послије документовања и комплетирања предмета Тужлаштву БиХ ће против наведених лица бити достављен извјештај о извршеном кривичном дјелу.

 

Related posts

ЛАЖНО СЕ ПРЕДСТАВИО КАО ЧЛАН ЦРВЕНОГ КРСТА, ПА УКРАО НОВАЦ

admin

Полиција затекла провалника на дјелу

admin

ПУШКЕ КРИЛИ У БАЛАМА СИЈЕНА

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još