Хроника

Ухапшен осумњичени за изнуду и насилништво

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента 5. марта лишили су слободе лице иницијала И.Л. из Бањалуке, због основа сумње да је истог дана у Дервенти извршило кривична дјела изнуде и насилничког понашања, те му је одређен притвор у трајању од 30 дана.

– За наведено лице постоји основ сумње да је наведеног дана дошао до једне адвокатске канцеларије у Дервенти и  адвокату упутио вербалне пријетње, а потом од истог тражило одређени износ новца. Због осјећаја страха и угрожености за свој живот адвокат је пристао, те путем до банкомата пролазећи поред Полицијске станице Дервента исти је имао намјеру да уђе у Полицијску станицу да затражи помоћ на шта му је лице иницијала И.Л. задало више удараца рукама и ногама, а у чијем даљем нападу је спријечен од стране полицијских службеника – саопштено је из Полицијске управе Добој.

На основу наредбе надлежног суда извршен је претрес стана и других просторија које наведено лице користи у Дервенти.

И.Л. је 6. марта године, уз извјештај о извршеним кривичним дјелима, предат у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој и одређен му је притвор у трајању од 30 дана.

 

Related posts

Током рације пронађен пакетић са кокаином

admin

УКРАДЕН „ГОЛФ 2“

admin

НАСРНУО НА МАЛОЉЕТНИКА ТРАЖЕЋИ НОВАЦ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još