Хроника

Ухапшен осумњичени за серију крађа

Полицијски службеници Полицијске станице Дервента ухапсили су Е.М. из Дервенте због основа сумње да је из куће суграђанина украо торбицу са личним документима и новцем, али због сумње да је одговоран за серију крађа.

За пријављено лице постоји основ сумње да је ноћ прије хапшења, односно у недјељу, 11. септембра из куће лица иницијала Е.Г. из Дервенте отуђило торбицу у којој су се налазили лични документи и новац. Отуђени предмети су пронађени и биће враћени власнику.

– Поступајући по наведеном полицијски службеници Полицијске станице Дервента дошли су до сазнања да се наведено лице може довести у везу и са серијом других кривичних дјела, односно крађом алата, моторне пиле, косачице, брусилице, електро-мотора и слично – саопштено је из Полицијске управе Добој.

На основу наредбе Основног суда Дервента, 13. септембра претресна је кућа коју Е.М. приликом чега су пронађени и одузети предмети који највјероватније потичу из извршења више кривичних дјела.

По комплетирању предмета надлежном Окружном јавном тужилаштву Добој биће достављен Извјештај о извршеним кривичним дјелима.

Related posts

Код Дервенћанина пронађен спид

admin

УХАПШЕНИ ТЕШЊАЦИ КОЈИ СУ КРАЛИ „ГОЛФОВЕ“

admin

ПОГИНУЛЕ ДВИЈЕ ОСОБЕ НА ПУТУ ДЕРВЕНТА – ПОДНОВЉЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još