Хроника

Ухапшен разбојник из Оџака због пљачке кладионице и повреде раднице

Полицијски службеници Сектора криминалистичке полиције Полицијске управе Добој и Полицијске станице Дервента јуче су ухапсили А. Х. из Оџака за којег постоји основ сумње да је 9. јануара у спортској кладионици радници на веома бруталан и насилан начин нанио тешке тјелесне повреде и притом опљачкао кладионицу.

– Полицијски службеници су 11. јануара, послије дводневног преданог рада, предузимајући низ оперативно -тактичких и истражних мјера и радњи идентификовали лице иницијала А.Х. из Оџака.       На основу наредбе Општинског суда Орашје и уз сарадњу са полицијским службеницима Полицијске управе Оџак претресене су двије локације у Оџаку које користи наведено лице, приликом чега је пронађен и одузет гасни пиштољ које је наведено лице користило током извршења кривичног дјела и други предмети који могу да послуже као доказ у кривичном поступку – навели су из Полицијске управе Добој додајући да је А.Х. након криминалистичке обраде уз извјештај о извршеном кривичном дјелу „разбојништво“  предато у надлежност Окружног јавног тужилаштва Добој.

– У току је рад на идентификовању и проналаску другог лица које је учествовало у извршењу наведеног кривичног дјела – додали су из управе.

Према незваничним информацијама ухапшен је Аднан Хасанбашић (25).

 

Related posts

СЕРИЈСКИ КРАДЉИВАЦ У ПРИТВОРУ

admin

ПУШКЕ КРИЛИ У БАЛАМА СИЈЕНА

admin

Исценирали саобраћајну незгоду да би добили новац од осигурања

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još