ДруштвоИЗДВОЈЕНО

УЧЕНИЦИ ПРИРЕДБОМ ПОКАЗАЛИ КРЕАТИВНОСТ

Ученици Стручне и техничке школе, данас су, поводом обиљежавања Међународног дана средњошколаца и студената у Центру за културу организовали приредбу, у којој је своју креативност представило тридесетак ђака.

Они су на овај начин показали како изгледа дан једног средњошколца.

– Приредбу је организовао Савјет ученика, којим руководи професорица Драгана Плавшић, која је дјелимично и учествовала у припреми. Међутим, професорица Душица Ђукић Станковић је, заједно са ученицима, учествовала у самој организацији програма. Ученици су данас представили три часа проведена у клупи са елементима комедије. Осим онога што на настави науче и знања које им пренесу професори, кроз представу је провучена и шаљива црта, те су показали да школа није само учење сувих података, него је то златно доба којег ће се увијек у животу радо сјећати – истакла је директорица Стручне и техничке школе Бранка Јовић.

Сви остали ученици су, заједно са својим разредним старјешинама, дошли да уживају у програму и да подрже своје другаре.

Представи су присуствовали начелник Одјељења за привреду и друштвене дјелатности Славен Пашалић, као и директори школа са подручја општине.

Related posts

Потресно свједочење окосница „Српског срца Јохановог“

admin

ЛОГОПЕДСКА ОРДИНАЦИЈА НАСТАВЉА СА РАДОМ

admin

Дијелови града и
сутра без струје

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još