Друштво

Ученици СШЦ „Михајло Пупин“ показали хуманост

Претпразнично вријеме прилика је да се искаже хуманост, а ученици Средњошколског центра „Михајло Пупин“  и ове године су у акцији „Један слаткиш – једно дијете“, прикупили слаткише који су данас предати Колу српских сестара „Царица Милица“, а који ће даље бити усмјерени онима којима су потребни.

Директор школе Предраг Дринић казао да је школа увијек спремна да подржи хуманитарне акције, али и да је поносан на е ученике који су радо дио њих.

– Ово није једина акција коју проводи наш Савјет ученика. Поред акције прикупљања новца за помоћ породици седамнаестомјесечног Михајла Радановића, у току је и акција прикупљања новца за дјецу са Косова и Метохије -казао је Дринић.

Из Кола српских сестара рекли су да ће дио прикупљених слаткиша бити прослијеђен дјеци из социјално – угрожених породица, а дио организацији „Тријеручица“ за дјецу са Косова и Метохије.

– Захваљујемо Савјету ученика ове школе на покретању и организовању акције уз жељу да ово постане традиција – казали су из Кола.

Related posts

Расписан конкурс за
субвенцију каматне стопе

Derventski List

Титула ђака генерације испуњење сна

admin

Почиње исплата априлскe пензијe

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još