Друштво

Уљепшали празнике
за око 120 суграђана

Божићна акција Кола српских сестара „Царица Милица“ још једном је доказала да је хуманост црта која одликује бројне Дервенћане, а у оквиру ове акције прикупљени пакети са храном и хигијенским производима стигли су до око 120 суграђана.

– Намирнице смо обезбиједили захваљујући и средствима у износу од 4.978 марака које смо прикупили на три овогодишња базара, а око 30 пакета смо обезбиједили уз помоћ суграђана који су у маркетима „Ђурић“ и „Хипер Корт“ током децмебра донирали намирнице – рекла је предсједница кола Ђурђа Додиг – Пијетловић истакавши да је коло обезбиједило печенице за 11 суграђана.

– Такође, посебно радује што нам се ове године у акцији придружило још више младих и то из Основне школе „19. април“, те обје средње школе, те чланице Одбојкашког клуба – рекла је Додиг – Пијетловићева захваливши се свима који су подржали акцију својим доброчинством, а нарочито чланицама које су помогле реализaцију акције.

Related posts

Ново возило за сигурнији превоз корисника „Сунца“

admin

Спомен – парк чуваће сјећање на 410 жртава

admin

Предајом нелегалног оружја
грађани су амнестирани од санкција

Derventski List

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još