Друштво

УЏБЕНИЦИ У „ЛОТОС“ СТИЖУ ИДУЋЕ СЕДМИЦЕ

Уџбеници за предстојећу школску годину, који су се од маја могли наручити у књижари „Лотос – комерц“, треба да стигну сљедеће седмице, а они који их још нису наручили могу то да ураде још сутра.

Цијена комплета зависи од разреда до разреда, али за трећи, четврти и пети разред коштају од 87,50 до 99 марака, а за шести, седми, осми и девети разред коштају од 142,50 до 188,50 марака. У ту цијену, како су истакли у „Лотосу“ урачунати су сви уџбеници са пратећим радним свескама.

– Ове године имали смо доста наруџби, и то више него прошле године. Родитељи ученика нижих разреда углавном су се одлучивали за нове уџбенике, док су за старије разреде узимали најчешће уџбенике који су се мијењали. У седмом и осмом разреду се мијења географија и радна свеска, у седмом и њемачки језик, у четвртом природа и друштво са радном свеском, а у петом природа и радна свеска за природу – кажу у овој књижари подсјећајући да у двије радње нуде широк асортиман школског прибора и потрепштина.

Бесплатни уџбеници

Ученицима првог и другог разреда уџбенике обезбјеђује Влада Републике Српске, а први пут ове године бесплатне уџбенике добиће и побједници републичких такмичења у основним, средњим и музичким школама. Школске торбе и прибор ђацима првацима већ годинама поклања начелник општине Милорад Симић.

Related posts

Шаргију учи да
свира 15 полазника

Derventski List

„Сунце“ сакупило 1.400 марака

admin

Представљено друго издање часописа „Наша мисао“

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još