Хроника

У Дервенти алкотестирано 207 учесника у саобраћају

Више од 200 учесника у саобраћају контролисано је од 6. до 9. августа у Дервенти у оквиру кампање „Вози опрезно путуј безбједно“, а полицијски службеници због утврђених неправилности изрекли су казне за 36 возача.

У Дервенти је алкотестирању подвргнуто 207 учесника у саобраћају, од којих је због присуства алкохола у организму санкционисано њих 14, а издата су и 22 прекршајна налога.

– Код два возача је утврђено присуство алкохола у организму веће од 1,51 г/кг, а код једног возача више од 2,00 г/кг, те су наведена лица лишена слободе до отрјежњења. Такође, током провођења акције, организовани су и пунктови, посредством којих су издата 22 прекршајна налога због некоришћења или непрописног коришћења аутосједалица за дјецу, безбједносног појаса, те због управљања нерегистрованим возилом, као и управљања возилом прије стицања права на то – навели су из Полицијске управе Добој апелујући на возаче да не управљају возилом под дејством алкохола, те да брзину прилагоде условима на путу.

Related posts

ПРИВЕДЕН ПИЈАНИ ДЕРВЕНЋАНИН

admin

Изазвао инцидент, па завршио
на психијатријском лијечењу

Derventski List

ИЗ ПРОДАВНИЦЕ УКРАДЕНЕ ЦИГАРЕТЕ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još