Спорт

У рукама титула и улазница за доигравање

ДЕРВЕНТА – ОЛИМП 95:72

(24:11, 16:21, 32:22, 23:18)

 

Дервентски кошаркаши су тријумфом над екипом „Олимпа“ из Шековића у посљедњем колу освојили прво мjесто у Другој кошаркашкој потврдивши улазницу за доигравање за статус прволигаша.

Отпор гостију из Шековића, који су до овог кола били на лидерској позицији, сломљен је већ током прве четвртине, иако су се до краја првог полувремена успјели вратити у игру.

„Убитачан“ темпо „Дервента“ је наставила и током преостале двије четвртине и дошла до убједљиве побједе и првог мјеста. На овај начин, дервентска екипа окончала је низ прољећних првенствених наступа без изгубљеног меча.

Иначе, важност меча учинила је да играчи обје екипе, у жару беспоштедне борбе, начине велики број прекршаја, што ипак није умањило квалитет виђене кошарке.

За „Дервенту“ слиједи доигравање за Прву кошаркашку лигу РС заједно са још пет екипа из других лига, а двије првопласиране прећи ће у виши ранг такмичења.

Related posts

Сутра тениски турнир у Дервенти

Derventski List

Сергеј Теофиловић најбољи сениор

admin

„Дринић“ на побједничком постољу

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još