РС-РЕГИЈА

У СТАНАРИМА ПРОНАЂЕН АРСЕНАЛ ОРУЖЈА

Полицијски службеници Полицијске станице Станари јуче су у кући Д. Б. (59) из Станара пронашли и одузели арсенал оружја, а ово лице је ухапшено након што је под утицајем алкохола испред куће запуцало из аутоматске пушке.

– На основу наредбе Основног суда Добој претресена је кућа и помоћни објекти Д. Б. приликом чега је пронађено и одузето ручно прављено оружје, цијев митраљеза са ручно прављеним механизмом за окидање, оквир за аутоматску пушку, 113 различитих пушчаних метака, три гасна пиштоља, 93 гасна метка и 24 пиштољска метка – саопштено је из Полицијске управа Добој.

У саопштењу се додаје да је наведено лице јуче испред породичне куће испалило више хитаца из аутоматске пушке након чега је ухапшен.

– Аутоматска пушка из које је лице пуцало је пронађена и одузета. Алкотестирањем у службеним просторијама код наведеног лица је утврђено присуство алкохола у организму од 2,54 g/kg – наводе из полиције додајући да ће против Д. Б. бити достављен извјештај за кривично дјело „недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Related posts

СПРЕМНО ДОЧЕКАТИ НАЈАВЉЕНУ КИШУ И СНИЈЕГ

admin

ВАНТЈЕЛЕСНА ОПЛОДЊА ЦИЉ УКЦ У БАЊАЛУЦИ

admin

УТВРЂЕНО КО ЈЕ ОСЛОБОЂЕН ПЛАЋАЊА ПУТАРИНЕ У РС

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još