РС-РЕГИЈА

У СТАНАРИМА СВЕЧАНО ЗА ДАН РЕПУБЛИКЕ

Свечаном академијом под називом „Републико Српска, срећан ти рођендан“ која је одржана у Центру за културу, најмлађа општина у Српској обиљежила је 9. јануар, Дан Републике.

Начелник општине Душан Панић нагласио је да су у темеље Републике Српске уграђени животи 250 бораца са подручја Станара, те да ће се Дан РС славити докле год има Срба на овом простору.

Посланик у Народној скупштини РС Горан Јеринић поручио је да ће Станари, као најмлађа локална заједница и даље ићи путем развоја, с циљем стварања бољих услова живота за све њене становнике.

Свечану академију обиљежио је богат културно – умјетнички програм, а наступили су ученици Основне школе „Десанка Максимовић“ Станари, под вођством наставнице Славојке Продановић, Српско црквено пјевачко друштво „Богољубље“ из Добоја, као и Дајана и Бојан Прелић, ученици средње музичке школе из Приједора.

 

Related posts

Из Дервенте испаљено 13 противградних ракета

admin

БиХ 1. ЈУНА ОТВАРА ГРАНИЦЕ

admin

ДОБОЈ: ТИЈЕЛО МАЛОЉЕТНИКА ПРОНАЂЕНО НА ПАРКИНГУ

admin

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavljamo da se slažete s ovim, ali možete odustati ako želite. Prihvatam Pročitaj još